Bent u particulier en heeft u behoefte aan financieel advies? AGA biedt het u!

Als particulier denkt u misschien niet snel aan het inwinnen van professioneel financieel advies. Als u in loondienst werkt, krijgt u immers ieder jaar en jaaropgaaf, waardoor het niet zo razend ingewikkeld is om uw belastingaangifte zelf in te vullen. Toch kan het ook voor particulieren nuttig zijn om professioneel advies te vragen.

Soms is het invullen van uw belastingaangifte wat gecompliceerder…
Financieel Advies AGA helpt u!

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om de eigen belastingaangifte in te vullen. Veel mensen denken er bijvoorbeeld over om een lening of een hypotheek aan te gaan, of hebben deze stap al gezet. In dat geval wordt de belastingaangifte aanzienlijk gecompliceerder. In Nederland is de wet- en regelgeving rond het aangaan van een hypotheek voor een eigen huis sinds een paar jaar geheel veranderd. Dit heeft onder andere tot gevolg dat de belastingaftrek voor sommige huiseigenaren helemaal wegvalt. Het betekent in de praktijk dat bepaalde afbetaalde bedragen niet meegerekend mogen worden bij de aangifte. Bij AGA Financieel Advies zijn wij niet alleen voortdurend op de hoogte van de nieuwste regelgeving, maar weten wij ook alles over de overgangsregelingen en hoe deze relevant zijn voor uw aangifte.

Financieel Advies AGA kan uw persoonlijk financieel traject begeleiden.

Kortom, heeft u als particulier behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een verkennend gesprek. In dit gesprek kunnen wij u meer vertellen over uw kansen en mogelijkheden. Het gesprek is overigens geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

PARTICULIEREN Financieel Advies aan particulieren door AGA Als particulier denkt u met grote waarschijnlijkheid niet aan het inwinnen van professioneel financieel advies. Wie voor een baas werkt, krijgt immers ieder jaar opnieuw een jaaropgaaf waarmee hij of zij een belastingaangifte mee kan invullen.

Onze dienst bestaat uit:

  • De aangifte inkomstenbelasting
  • De voorlopige teruggave, heffingskortingen.
  • De voorlopige teruggave, aftrek van hypotheekrente en hypotheekkosten.
  • Bezwaar- en beroepschriften
  • Aanvragen van subsidies
  • Financieel Advies
  • Fiscale advies (belastingvoordeel)