Belastingen en aangiften ingewikkeld?

Voor AGA Fiscale Diensten niet! 

Als zelfstandig ondernemer krijgt u ieder jaar opnieuw te maken met belastingen en aangiften. En nee, niemand vind belasting betalen leuk, maar u kunt die blauwe enveloppen op de mat ook niet zomaar negeren, want dan krijgt u al snel problemen met de Belastingdienst.

Werk voor specialisten

De laatste jaren is de regelgeving voor ondernemers sterk veranderd. Professionalisme is steeds belangrijker en daardoor is het correct invullen van uw aangifte werk voor specialisten geworden. Gelukkig verdient het inhuren van specialisten zich altijd ruim terug. Om te beginnen qua comfort. U hoeft er immers geen kostbare tijd aan te besteden en u kunt er zeker van zijn dat u niet in de problemen komt. Maar ook in financieel opzicht verdient het zich terug. Specialisten zorgen er namelijk ook voor dat u geen cent teveel belasting betaalt.

Bij AGA is uw belastingaangifte in goede handen

Bij AGA bieden wij fiscale dienstverlening op maat, zowel voor MKB’ers als voor ZZP’ers. Als fiscale dienstverlener vinden we nu eenmaal dat onze klanten daar standaard recht op hebben. AGA heeft veel ervaring in het begeleiden van MKB’ers en de specifieke boekhoudkundige en fiscale verplichtingen die voor hen gelden. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming fiscaal en boekhoudkundig optimaal werkbaar is. Met deze professionele aanpak maakt u van uw organisatie een krachtig onderneming.

Wilt u meer weten over de Fiscale dienstverlening van AGA?

Maak dan een afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij samen met u een overzicht maken van uw fiscale situatie. Ook kunnen wij samen met u uw aangifte doornemen en kijken waar winst te behalen valt. Het gesprek is overigens geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

belastingen

Fiscale Werkzaamheden

  • Fiscale advisering
  • Verzorgen aangiften omzetbelasting
  • Verzorgen aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting
  • Verzorgen aangiften dividendbelasting
  • Verzorgen aangiften erfbelasting- en schenkingsrecht